Konferencer & Møder
hos Bistro17

Taler fra byens gamle biografscene

Med Bistro17 som ramme om jeres konference bliver dagen langt fra ordinær. Vi tilbyder nye mødefaciliteter med central placering på Køge Torv. Vi skræddersyr gerne en pakke, der passer lige til jer.

Elegante lokaler,
professionelle mødefaciliteter

Giv dine gæster en særlig oplevelse og lad dem allerede nu glæde sig til næste møde, konference eller kursus. Biffen rummer op til 180 gæster inklusiv balkonen. Mindre selskaber bydes velkommen på balkonen.

FAQ

Hvor mange er der plads til i Biffen?

Vores konferencelokale – Biffen – kan rumme op til 130 alt afhængig af bordopsætning.

Har I AV-udstyr til konferencer?

Vores konferencelokale  – Biffen – er fuldt udstyret med alt I har brug for af AV udstyr til et succesfuldt møde.

Hvor kan bilen parkeres?

Gratis parkering på Torvet efter kl. 18 / Lørdag kl. 15Alternativt henvises til parkeringshus / parkeringskælder ca. 150 M fra Torvet.

Hvor kan vores mødegæster overnatte?

Køge tilbyder en del overnatningssteder. Vi anbefaler Comwell Køge Strand, Hotel Niels Juel og Central Hotellet. Har I brug for hjælp med koordinering og bookning håndterer B17 gerne processen.

17

Morgenmøde

355

kr. pr. kuvert
Frisk morgenbrød, samt pålæg
Frugt & snacks
Isvand, kaffe & the tilgængeligt hele dagen

Heldagsmøde

555

kr. pr. kuvert
Frisk morgenbrød, samt pålæg
2-retters menu (årstid)
Frugt & snacks
Isvand, kaffe & the tilgængeligt hele dagen

Priser og pakker

Bistro17 matcher jeres arrangement med perfekte rammer til kurser, møder og konferencer. Vi er et passioneret team, der brænder for at give dig og dine deltagere en unik oplevelse. Det er dér, resultater opstår.

B

Spørgsmål?

Vi ved, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med planlægning af fester og store begivenheder. Tak fordi du overvejer Bistro17 som ramme for dit selskab. Måske du kan være heldig at finde nogen svar i vores ofte stillede spørgsmål. Hvis ikke er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os