fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mød drabschefen – Kurt Kragh – Nyt foredrag (Ekstra Show)

september 10-19:00 - 22:00

Mød drabschefen Kurt Kragh

True crime foredrag

Kurt Kragh er en af Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Med hans indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende danske drabssager, giver han dig et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder og deler detaljerne, som du ikke kunne læse om i aviserne.

Med udgangspunkt i udvalgte sager, vil han fortælle om, hvordan man profilerer sig frem til ét af de 7 drabsmotiver, og om de underliggende motiver til at begå seksualforbrydelser, hvor det ofte er samvittighedsløse psykopater, der står bag.

Og høre en spændende fortælling om, hvordan du finder frem til et drabsmotiv? Og hvad får et menneske til at begå en seksualforbrydelse? Med en sjælden menneskelig indsigt kan Kurt Kragh uforfærdet berette om det uhyrlige og gøre dig klogere på menneskets vildfarelser.

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Hos Rejseholdet var han efterforskningsleder i en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Spisning inden foredraget: 

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Bistro 17 hyggelige lokaler inden foredraget.

Bistroens Køkkenchef Steffen Egebo har sammensat lækre menuer med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer til dig og dine gæster.

Hvis du vælger at reservere et bord til en fantastisk middag inden foredraget, vil vi forhåndsreservere dine pladser på en af de første rækker til foredraget.

Book dit bord her: Book bord – Aften 

Aftens foredrag starter kl. 19:00 med forventet afrunding kl. 21:30

Dørene åbnes fra kl. 18:30

 

Vi ser med glæde frem til at byde jer velkommen, hos Bistro 17 i ‘Biffen’

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
september 10
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://bistro17.ticketbutler.io/da/e/3507b42710f74d4bb5903594671e0e04/

Sted

Bistro17 – ‘Biffen’
Torvet 17
Køge, Sjælland 4600 Danmark
+ Google Maps
Telefon
56650175
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Bistro17